Yrityskummitoiminnasta ja mentoroinnista tukea yrityksen kasvuun -aamukahvitilaisuus

26.09.2017

Kuvaus

Yrityskummitoiminnasta ja mentoroinnista tukea yrityksen kasvuun

Aamukahvi- ja keskustelutilaisuus

Yrittäjä jää helposti yksin yritykseensä liittyvien asioiden, päätösten ja ongelmien kanssa. Yrityksen kasvun ja kehittymisen askelmerkkejä ja konkreettisia toimenpiteitä mietittäessä usein kaikki mahdollinen apu on tarpeen. Tässä yhtenä apuna ovat yrityskummit. Yrityskummit ovat kokeneita, aktiivi-iässä tai vapaalla olevia yrittäjiä, yritysjohtajia tai elinkeinoelämän asiantuntijoita. Kummit jakavat omaa kokemustaan yrittäjille ja tavoittelevat yrittäjän parasta. Yrityskummit sparraavat sekä toimivia että aloittavia yrityksiä. Kun yritys etsii ideaansa, kasvaa, tavoittelee uutta markkinaa tai pohtii toimintatapaansa, keskustelukumppani voi olla tarpeen. Palvelu on maksutonta ja luottamuksellista.

Yrityskummitoiminta on aktiivista Kainuussa. Kummit auttavat mm. yritysten kehittämiseen, kasvuun ja kansainvälistymiseen liittyvissä kysymyksissä. Tule kuuntelemaan mitä yrityskummitoiminta ja yrittäjien mentorointi on. Tule myös tutustumaan samalla paikalla oleviin kainuulaisiin yrityskummeihin. Paikalla on yrityskummeja ja mentoroinnin ammattilaisia.

Kummiin voi ottaa yhteyttä missä asiassa tahansa. Taloudellisten vaikeuksien kohdatessa on aina parempi aloittaa keskustelu riittävän aikaisin. Kummeja kiehtovat kehitysprojektit. Niissä mennään aina yrittäjien oman idean mukaan. Kummi voi kertoa omia kokemuksiaan varoittavista karikoista tai saattaa tuntea joitakin yhteyshenkilöitä, joista voisi olla apua.

Tarkempia tietoja tapahtumasta elokuun aikana.


Aika

Tiistai 26.9.2017 klo 8:30-10:30 (aamukahvi tarjolla 8:00 alkaen)


Tapahtumamuoto

aamukahvitilaisuus


Paikka

Kainuun Etu Oy, Seminaarikatu 2, Intelli-rakennus, Kajaani
(Autolla saavuttaessa käynti Satamakadun puolelta)


Toteuttaja

Kainuun Etu Oy, Kasvua Kainuuseen -hanke


Kouluttaja

Kainuun Yrityskummien edustajat
Hannu Laakkonen, Introspecta Oy