Yrittäjän Digikoulu

19.09.2017

Kuvaus

Yrittäjän digikoulu tuo digitalisaation yrittäjän luo käytännönläheisesti ja rohkaisevilla esimerkeillä valaistuna.

Yrittäjän digikoulu alkaa yleistä tietoa tarjoavalla osuudella, jonka jälkeen vuorossa on perusasioihin pureutuva työpaja.

Osallistujilta ei edellytetä aiempaa digiosaamista -lähde mukaan ja tee digitaalisuuden työtä tehostavista vaikutuksista arkipäivää sinunkin yrityksessäsi!

Digikouluun osallistuminen on maksutonta.

Innokampuksen digilähettiläät vierailevat Digikouluun ilmoittautuneissa yrityksissä ympäri Suomen.
Digilähettiläille voit kertoa, mikä teema digitalisaatioon liittyen kiinnostaa eniten juuri sinun yritystäsi. Ottamalla digilähettiläät vastaan varmistat, että saat digikoulusta maksimaalisen hyödyn – turvallisesti.

Yrittäjän digikoulun käytännön toteutuksesta vastaa Innokampus Oy, nuorten ajatushautomo- ja yrityskiihdyttämöverkosto, yhteistyössä Suomen Yrittäjien ja Reboot Finland –kampanjan kanssa.
Kajaanin Yrittäjän Digikoulu -tapahtumassa ovat mukana Tekes, Kainuun Yrittäjät ja Kainuun Etu Oy:n Kasvua Kainuuseen -hanke.

Reboot Finland on valtakunnallinen kunnat, yritykset ja organisaatiot läpäisevä hanke, joka tuo digitaalisuuden jokaisen ulottuville ja ankkuroi digitaalisuuden yritysten, organisaatioiden ja kuntien päivittäiseen toimintaan erilaisten tapahtumien kautta. Reboot Finland takana ovat työ- ja elinkeinoministeriö, Tekes ja Finpro. www.rebootfinland.fi


Aika

Tiistaina 19.9.2017 klo 8:00 - 14:00


Paikka

Ravintola Wanha kerho, Kauppakatu 40, Kajaani


Liite

Digikoulu Ohjelma Kajaani.pdf