Kaupallinen tuottaja -RekryKoulutus

28.09.2017

Kuvaus


KAIPAAKO YRITYKSENNE UUTTA KAUPALLISTA OSAAJAA?

Kainuussa käynnistyy syyskuussa 2017 kolmas Kaupallinen tuottaja -RekryKoulutus, johon mahtuu mukaan 15 yritystä. Koulutuksen järjestää CreaMentors Oy yhteistyössä Kainuun Etu Oy:n Kasvua Kainuuseen -hankkeen, Kainuun ELY-keskuksen ja Kainuun TE-toimiston kanssa.
Koulutus on suunnattu yrityksille, jotka etsivät uusia kaupallisia osaajia. Työelämälähtöinen toimintamalli madaltaa rekrytointiin liittyviä riskejä. Koulutuksen tavoitteena on löytää yritykselle uusi osaaja, joka luo itselleen pysyvän työpaikan yrityksessä viiden kuukauden aikana.
CreaMentors etsii yrityksen tarpeisiin määrätietoisen moniosaajan. Mukaan lähtevä yritys määrittelee täysin, millaista työntekijää haetaan ja tekee lopullisen valinnan potentiaalisimmista hakijoista. Mikäli sopivaa henkilöä ei tässä vaiheessa löydy, voi osallistumisen peruuttaa ilman kustannuksia.
Mukaan lähteneitä yrityksiä on yhdistänyt halu kehittää esimerkiksi yrityksen myyntiä ja markkinointia sekä tarve uuden osaajan rekrytointiin. CreaMentors Oy on toteuttanut koulutuksen jo 21 kertaa ympäri Suomen yhteistyössä ELY-keskusten ja TE-toimistojen kanssa ja saanut kiitettävää palautetta.

RekryKoulutus pähkinänkuoressa:
1. Kartoitamme yrityksenne rekrytointi- ja kehittämistarpeet sekä koulutuksemme sopivuuden yrityksellenne. CreaMentors huolehtii rekrytointiprosessista, ja te valitsette yritykseenne sopivimman osaajan.
2. Koulutuksemme madaltaa yritysten kynnystä rekrytoida sekä minimoi virherekrytoinnin: koulutettava rakentaa itselleen pysyvän työpaikan viiden kuukauden aikana.
3. Viiden kuukauden mittaisessa koulutuksessa taklaamme kaupallisuutta monelta eri suunnalta. Koulutus koostuu työssäoppimisesta, valmennuksesta, mentoroinnista ja käytännönläheisestä kehitysprojektista: valmennuspäiviä on noin neljä kuukaudessa, ja loput ajasta koulutettava työskentelee yrityksessä. Kaupallinen tuottaja oppii laajemman näkemyksen ja kokonaisuuden tavoista tuottaa lisäarvoa yritykselle.
4. Yrityksen maksuosuus on kokonaisuudessaan 1785€ + alv.
5. RekryKoulutuksen päätteeksi tarkoituksena on palkata valittu osaaja pysyväksi työntekijäksi yritykseen.

Lue koulutuksesta lisää: www.kaupallinentuottaja.fi

Jos yrityksessänne on rekrytointitarve kaupalliselle osaajalle, ota pikaisesti yhteyttä koulutuksen järjestäjään:
Eveliina Lehtonen, 0500 573 6008, eveliina.lehtonen@creamentors.fi
Liisa Gadd, 050 463 3311, liisa.gadd@creamentors.fi


Toteuttaja

Kainuun Etu Oy:n Kasvua Kainuuseen -hankkeen, Kainuun ELY-keskuksen ja Kainuun TE-toimisto


Kouluttaja

Creamentors Oy


Liite

Kainuukaupallinentuottaja2017.pdf